TheBaseballPage.com

Fantastic Execution Of Multi-model Approaches

L'OREAL äger ca five hundred varumärken. PG äger three hundred varumärken. GM äger twelve automobile varumärken. Electrolux besitter över fifty varumärken.

  De koncentrerar sig på särskilda områden och använda multibrand strategier i syfte att skapa större företag så att konkurrenterna inte har någon chans att hota sina marknader.

  Genom sina erfarenheter och egna rutiner kan vi se att de bevisar multibrand strategier är effektiva och framgångsrika.

  Enligt Coca Cola co. de är 400 nonalcoholic varumärken dryck i two hundred länder över hela världen. Varför tror de äger så många märken? Anledningen är mycket enkel: olika människor vill dricka olika drycker på grund av olika anledningar vid olika tider på olika platser. Likaså företag som Unilever, PG, LREAL, GM och Electrolux och så vidare även använda Multibrand strategier på grund av samma anledning.

  Varför och hur dessa framgångsrika företag använder Multibrand strategier? Vad är logiken och metoder bakom den? Låt gräva i svaren.

  Olika nivåer och med olika varumärken

  Är du bekant med varumärket Discomfort? Enligt dess publicitet information and facts anser den sig som han sist mekanisk klocka i världen? som har en historia av 400 år och har sålts i begränsad upplaga över hela världen. Hur mycket är det? Den nyaste utvecklade Ache 1735 armbandsur kostar mer än RMB sex miljoner, det är självklart att få hade råd med det.

  Du kan också känna den populära schweiziska armbandsur varumärke SWATCH. Den är känd för sina fina hantverk och djärva mönster. Varje år ser sin kontinuerliga utvecklingen i olika klassiska mönster. Klockorna har även inspirerat en del att samla in dem som en pastime.

  Det kan dock vara okänt som mer än 20 kända armbandsur märken som Agony, SWATCH, OMEGA faktiskt tillhör ett företag: Swiss SMH Team. SMH verkar vara ovillig att avslöja detta faktum, som skiljer sig från företag som PG och Unilever. Därför är det endast varumärken, inte vilket företag de varumärken tillhör, som används för kommunikation.

  SMH har organiserat sina varumärken i tre nivåer: lowlevel prissättning, one hundred schweiziska francs mediumlevel prissättning, 1000 schweizerfranc och högnivå lyxig prissättning så högt som en miljon schweizerfranc och mer. Såsom SMH president Hayek sade han pris kan vara så hög som himlen.? Br /&gt

  Liknande produkter sorteras until olika prissektioner. Olika priser som faktiskt överensstämmer med olika typer av människor, på grund av deras olika psykologiska pris punkter och finances. Efter olika märken ges olika prisnivåer, deras kvalitet inte bara måste matcha priset, adult men varumärkes konnotationer måste också vara olika. En generell definition av olika märken kan presenteras på ett mycket förenklat sätt: högnivå produkter är åtagit sig att tillhandahålla högkvalitativa produkter för specifika personer, och produkterna har olika märkes externa funktioner mediumlevel produkter är beredda att möta behoven hos människor som verkar för högre kvalitet som kan ha råd med produkter av högre priceLowlevel produkter är åtagit sig att tillhandahålla val av högsta pricetovalue förhållande.

 

  Denna typ av varumärke format kallas evels? För konsumenterna? Sinnen.

  När Bentley nämns, vad tror du? Är ditt första intryck en lyxig limousine värt RMB åtta miljoner, vilket är en image för en mångmiljonär? Vad händer om Audi tas upp? Tror du på en ny Audi A6the symbol för makt och styrka, som är de verktyg för kinesiska regeringstjänstemän eller vd: ar? Om Volkswagen nämns, tycker du om Jetta, Bora och Passat värd mellan one hundred.000 till two hundred.000 RMB? Deras trovärdighet, praktiska, och hög kvalitet har gjort dem det första valet för medelklassen i det vanliga samhället. Det finns ingen Volkswagen med priset på åtta miljoner eller Audi med priset på a hundred tusen, eftersom dessa priser inte motsvarar varumärket nivåerna i konsumenternas? Sinnen.

  Utforma olika priser för olika märken och skapa evel? uppfattningar i konsumenterna? sinnen, så att konsumenterna? behöver för olika evels? kan uppfyllas. Dessa två idéer är en aspekt av en flervarumärkesstrategi.

  Olika funktioner och olika märken

  Varför SMH har 20 managed klocka varumärken i stället för att bara ha en hög nivå, mellannivå och låg nivå varumärke? Orsaken är något people vill ha män? Klockor, andra vill klockor med förenklade mönster eller lång historia. Det är kändisarna stående personligheter som gör att människor vill köpa OMEGA? dess RADO repfritt yta och avancerade industriella structure som väcker konsumenternas uppmärksamhet? LONGINES romantisk stil och eleganta funktioner som gör konsumenterna mycket säker i sina produkter? Br /&gt

  Detta är också anledningen until PG utvecklar fem märken av schampo. Storskalig varumärkeskommunikation har gjort oss så bekant med dem. Hela schampo marknaden är helt täckt i alla riktningar från deras schampo varumärken. Detta effektiv beläggning på så många märken på marknaden gör också konkurrenter motvilliga in på marknaden.

  Detta är också den främsta anledningen till LVMH har thirteen märken av kläder och väskor: Klassiska väskor som LV och CELINE båda har helt olika lyxiga funktioner. MARC JACOB västerländsk romans kulturen skiljer sig från KENZO östra mysterium GIVENCHY är mer mogen och stabil LOEWE är känd för sina? Läderprodukter? Br /&gt

  Om det finns två varumärken med samma produkter och ingen av produkterna har några unika egenskaper, än vad det kommer att göra någon skillnad för konsumenterna vilka produkter de väljer. Detta visar att det på marknaden finns det bara plats för en av dessa två produkter som existerar. En av dem kunde väsentligen ignoreras. Betydelsen av varumärken ligger i differentiering, och betydelsen av differentiering ligger i att möta speciella krav på speciella konsumenter och skapar en differentiering gucci väskor mellan varumärken på konsumenterna? Sinnen. De 20 handleden klocka varumärken har olika egenskaper de fem schampo märken av PG har sin egen vikt det finns känsliga skillnader mellan LVMH lyxiga varumärken. Märken av olika funktioner och stilar kommer att möta olika konsumenter? Krav, genom detta, är multibrand strategier genomförs.

  gucci väskor The Origins of Multistrategi

  Branschledare som Cocacola Company, Car producenten GM, kosmetiska företag LREAL, Commodity företag PGluxury företag LVMH och så vidare hela tiden koncentrera sig på särskilda branscher och företag, och betona sin egen kärna konkurrenskraft. Guys vad gör Multibrand strategier betyder för dem och varför de använder Multibrand strategier?

  Enkelt uttryckt, är det för att göra större affärer och konkurrera med andra.

  För det första följer den flervarumärkesstrategi until principen om industrins utveckling, det vill säga industrin utvecklingsprocessen det finns för ständigt utvidga och dela upp marknader. När IBM stordatorer kontrollerade datorn marknaden, skulle det vara omöjligt att förutsäga datorutvecklingen av idag: servrar, stationära datorer, bärbara datorer, tabletter, handdatorer, arbetsstationer, smarta telefoner and so forth. Summary som när bilar först uppfanns, skulle det vara svårt att? ens föreställa sig den framtida utvecklingen av bilar som:? stadsjeepar, bilar, twocompartment bilar, MPS, MPV, lastbilar, microbuses, minimicrobus, limousiner och så vidare Olika produkter kommer att utvecklas på marknaden för olika konsumenter olika krav, och de behöver? differentiera med de ursprungliga varumärkena och betona positionering.

  Vissa människor kan bara råd med vissa priser andra är villiga att betala högre priser för produkter av högre kvalitet några som lätt mat andra är förtjust i stark mat några bedriva framgång andra njuta av livet Människor av olika nivåer av välstånd har råd med olika priser? olika människor kan lockas av funktionerna i olika produkter värderingar, övertygelser huvudsak livsstilar olika människor. Dessa skillnader lägga grunden för multibrand strategier eftersom industrin har olika indelade marknader.

  För det andra är Multi strategier används också som ett organ för att både offensiva och defensiva affärspraxis. Företagen kan söka, leda, motivera och skapa olika krav för konsumenterna. Om företagen inte ger specifika produkter och tjänster för människors olika behov samtidigt som kraftfullt varumärke, deras konkurrenter kommer. Deras konkurrenter kommer att skapa en starkare varumärke i syfte att skapa en tydlig produktinriktning på konsumenterna? Sinnen. Då företagen kommer att se sina förlorade konsumenter, mindre marknadsandel och dess skadade vinstmarginaler. sixteen miljoner Ford ModelT bilar såldes, adult men fifty% av den amerikanska bilmarknaden senare greps av GM Chevrolet, Buick och Cadillac. Konfrontera konkurrenter? Framgångsrika varumärken, kan företag konkurrera med dem genom att utveckla varumärken i samma riktning. Maybach riktar samma konsumenter som Rollsroyce och Bentley, medan definitionen av konsumenter av Lancome, SKII, och Guerlain är alla nästan samma. När marknaden dominator börjar aktivt använder en flervarumärkesstrategi och uppnår olika konsumenter genom att tydligt definiera märkeskombinationer, kommer konkurrenterna att hardpressed att hitta en chans att blomstra eller utrymme till vinst. Wrigley Företag fångade över 60% av den kinesiska tuggummi marknaden genom Wrigley s Doublemint, Spearmint, saftig frukt och så vidare. Om du var en av sina konkurrenter, då kommer period produkter finns i stormarknader och butiker?

  Dessa företag har uppnått fördelar genom att fokusera på välkända industrier och korrekt genomförande av varumärkesstrategier. På grund av sin marknadsandel och varumärke makt, kan de få bättre avkastning på aspekter såsom leverantörer? Kostnader, produktion och förvaltning, samt att styra kanalerna. Företag kan uppnå högre börsvärden efter varje varumärke på marknaden har nått framgång.

  Processen att skapa flera varumärken

  Företag kan skapa många märken, guys hur går det här until? Enkelt uttryckt, de korrekt definiera marknadsmöjligheter och sedan förvalta sina varumärken.

  För att ge en korrekt definition på marknader, måste vi först räkna ut är vi här? med andra ord vad vår verksamhet är, och vilken typ av konsumenter? kräver vi möter? LREAL koncentrerar sig på eauty? GM engagerar sig i att göra raffic verktyg på land? LVMH är känd för sin uxury? Wrigley förvaltar um? Industrin.

  Var finns marknadsmöjligheter? Ta tandköttsindustrin till exempel kraven på denna marknad är olika. Vissa människor vill ha tuggummi med en stark mintsmak andra vill blåsa bubblor samtidigt ha frisk andedräkt. Skulle konsumenterna vara mer villiga att köpa tuggummi som är bra för tandhygien?

  Svaret på varje fråga faktiskt svarar med vissa människor, en marknad och en potentiell vinstmöjlighet.

  Har vissa människor vill ha en söt sockerfria tuggummi? Är konsumenterna ovilliga att köpa detta, eftersom dess höga sockerhalt kommer att få folk att gå upp i vikt? Om de visste tuggummi som innehåller xylitol kommer effektivt att hjälpa dem att undvika karies, hur kommer de att reagera på detta? Dessa typer av människor faktiskt existerar och det gör den här typen av krav.

  Tror du tuggummi utan socker bör utvecklas så fort som möjligt? Korrekta beslut varumärke måste göras om nya produkter utvecklas och korrekta beslut varumärke bygger på att ställa rätt frågor: Vilken typ av varumärken ska användas? Om det nuvarande varumärket ouble Mint? Användas eller bör ett nytt varumärke skapas?

  Om den förstnämnda varumärket används, ugarfree? Och ylitol? Måste tillsättas för att skilja gamla produkter och nya produkter. Om olika smaker som våldtäkt? trawberry? osv vidare until, namnet kommer att ändras until våldtäkt Taste Xylitol Doublemint? Dessutom, om förpackningen ska ha skillnader, olika färger kan utformas för olika smaker. Klassiska Double kommer därför att bli färgglad, som kommer att förlora sin tydliga inriktning och primary varumärke. Konkurrenter kommer också få en chans att skapa ylitol? Sugarfree gum varumärken för marknaden att ta marknadsandelar. Även våldtäkt Taste Xylitol Doublemint? Skulle inte bara förlora den ursprungliga klassiska innebörden av Doublemint tuggummi, adult men det saknar också konkurrenskraften med det konkurrenter ugarfree tuggummi? för ju mer person vill ha alla funktioner i andra typer av gummi, desto lättare blir det att förlora sin ursprungliga varumärkesorientering.

  Så det är klokt att skapa ett nytt varumärke.

  Ett nytt varumärke xtra? Skapas. När en konsument vill ha fräsch andedräkt, kan han köpa Doublemint. Males Om konsumenten bryr sig om hur mycket socker han kommer att konsumera, kan han föredrar Further. Om man tittar på situationen i stor skala, är hela marknaden delas in i två grupper av människor varje kommer att köpa Double eller more på grund av olika anledningar. Ur företagets perspektiv, även om Doublemint och Additional tillhör olika konsumentgrupper, de två varumärkena både bidra till att dessa företag? Prestanda. Om hela företaget besitter fasta marknadsandelar och vinstmarginaler, olika märken möta olika konsumenter? Krav, varför inte prova att göra ett nytt varumärke?

  Egentligen detta exempel är mycket förenklad, males som alltid är http://tinyurl.com/pj8rdas det mer komplicerat i praktiken. Men enligt samma principer och tänkande, kan vi förstå logiken bakom multibrand strategier för olika marknader och företag, eller vi kan utveckla vårt eget sätt att praktiken.

  Hantering Betoning av flera varumärken

  Kärnan tro på flervarumärkesstrategin är: olika marknader, olika märken.

  Varje företag som koncentrerar sig på en flervarumärkesstrategi bör hantera de nuvarande varumärkena i stor skala, don tillåter bara ett enda varumärke för att utveckla sig själv, gentlemen gör alla varumärken växa tillsammans. Olika typer av märket organisationer bör uppgraderas från strategier, organisationer, tillverkning och marknadsföring.

  Om LREAL koncentrerar sig bara på eauty? är företagsledare främst tänka på hur person gör konsumenterna vackrare? För konsumenter i hela världen, när de behöver för att färga håret, sjuksköterska deras hud, använda parfym, vilken typ av varumärken tänker de på? Hur de använder dessa märken? Vilka är deras behov som inte är nöjd? Vilken är den nuvarande trenden och hur det förändras?

  Efter att helt förstå konsumenter, kommer de bästa ledarna i företaget utvärdera den nuvarande varumärkeskombination enligt varumärkesuppfattning, värde, ökad possible och försäljning bidrag. Varumärken kommer att hanteras på ett strategiskt sätt genom att t.ex. skapa, flytta, köpa, sälja, kamning, ta bort och så vidare.

  En flervarumärkesstrategi inte koncentrera sig på några märken? guys betydelsen ligger i ög kvalitet? Baserat på fakta, kommer företagen bestämma vad varumärken att utveckla och hur många varumärken kommer att utvecklas i enlighet med de faktiska behoven, uppdelade marknader och företagande styrka. Toyota fem märkena Toyota, SCION, Copen, Hino och Lexus kombinerat sälja 7.470.000 bilar underneath 2004, andra plats i världen.

  Den flervarumärkeshantering vikt läggs även på strikt förvaltning på marginalerna. Varumärken själva kan dela viss data i aspekter såsom tillverkning, inköp, kanal förhandling, finansiering och så vidare, så att skaleffekt kan användas för att främja en konkurrensfördel. Dock måste varumärkes differentiering betonas i alla aspekter som konsumenterna kan interagera med.

  Differentier huvudsakligen uttrycks av följande aspekter: pris poäng, riktar sig till konsumenter, varumärkes inriktningar, produktdesigner, stilar, försäljningskanaler, tjänster och erfarenhet etcetera. .. Lexus är en avdelning inom organisationen ramen Toyota, gentlemen det kommer inte att sälja produkter och tillhandahålla tjänster genom Toyota kanaler. ? Dess 4S butik har åtagit sig att ge perfekta och speciella upplevelser tjänster LVMH-koncernen kommer att förhandla med kontorsbyggnaden hantering för alla sina varumärken butiker framträdanden förutom Kenzo, Louis Vuitton och Fendi. Dessa märken butiker fasadtyg måste vara helt annorlunda NOKIA lyxiga märket Vertu kärntekniker kan vara mindre avancerade än sina andra produkter, är det fortfarande skillnad på offentliga mobilen på marknaden med hjälp av dyra materials för kroppen och ger 24-timmars support. Om du är villig att undersöka sådana exempel, kommer du att hitta mycket mer som har gjort skillnad mellan sina varumärken. Viktigast är kärnan syftet för differentiering att konsumenterna tror att de köper olika märken. Skillnaden är ursprunget until varumärket makt.

  Slutsats

  För kinesiska affärsmän, verkar det våra möjligheter blir allt färre i den dagliga användningsområden industrin som kosmetika, livsmedel, drycker, bilar, mobiltelefoner, etcetera. Egentligen har våra möjligheter att bli färre. I olika lokala marknader, är konkurrensen mellan internationella varumärken och internationella hantera förmågor.

  I denna problem, har olika företag, olika marknader och olika konkurrenssituationer gjort oss noga tänka på olika företagsstrategier och vårt varumärke metoder. Det finns ingen speedy formel eller metod i branding. Det kan vara ett effektivt medel för att göra starkare och större företag att korrekt förstå teorin om ne affärer, många märken?

By dorris3011adsyso
Thursday, 15 May 2014

 

More From Around the Web

Sponsored Links

This day in baseball history

April 28

 • 1985

  On April 28, 1985, the New York Yankees hire Billy Martin as ...

 • 1982

  On April 28, 1982, Pete Rose of the Philadelphia Phillies go ...

 • 1966

  On April 28, 1966, the Cleveland Indians tie a modern day ma ...

More Baseball History

Player Profile

Whitey Ford

P, New York Yankees

Read Bio
Hall of Fame

Candy Cummings

OF, Cincinnati Reds

Read Bio
Season Profile

1993 Boston Red Sox

The Red Sox moved to

Read Bio
Historical Figure

Walter Hewett

Former owner of Washington

Read Bio
Manager Profile

Jack Coombs

Philadelphia Athletics

Read Bio
Ballpark Profile

Gus Greenlee

Serving as home from 1932 to

Read Bio
No votes yet

Comments

  Be respectful, keep it clean.
Login or register to post comments

Stay Connected

Share |

Today's Poll

Will Red Sox Repeat in 2014: